Directie Bex BV wordt uitgebreid 

Geachte relatie,

 

Wij zijn verheugd u mede te delen dat Anke, onze oudste dochter die reeds jaren bij ons bedrijf betrokken is, met ingang van 1 juni toetreedt tot de directie van Bex BV.

 

Ze heeft te kennen gegeven samen met ons het bedrijf verder te willen uitbouwen. De bedoeling is dat zij steeds meer taken van ons zal gaan overnemen om zich zo voor te bereiden op een uiteindelijke overname.

 

Anke heeft na haar opleiding Levensmiddelentechnologie en een afgeronde Managementopleiding ervaring opgedaan bij diverse levensmiddelenbedrijven (o.a. KraftHeinz en Van Gorp Greenfood). Ze is momenteel 38 jaar, getrouwd, moeder van 3 kinderen en woonachtig in Evertsoord (Horst a/d Maas).

 

Wij hebben er alle vertrouwen in dat zij deze uitdaging op een goede manier zal oppakken en zijn blij dat met deze stap de continuïteit van ons bedrijf gewaarborgd kan blijven.

 

Sinds 30 jaar werken we er samen met onze medewerkers aan een kwaliteitsproduct op de markt te zetten en een goede service te verlenen. Mia en ik zullen dit – nu samen met Anke - nog met veel passie blijven doen.

 

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen of wilt u graag een keer kennismaken met Anke dan is dat uiteraard mogelijk.

Haar contactgegevens zijn: Anke Heijligers-Bex, anke@bexbv.nl, 06-38825785.

 

Met vriendelijke groet,

Arno en Mia Bex

 

Bex B.V. Baarloseweg 42 5995 BL Kessel (L) T: (+31) (0)77-4628128 E: info@bexbv.nl