Over aardappelschilbedrijf Bex BV  

Bex B.V. is een aardappelschilbedrijf gevestigd in Kessel, Midden-Limburg. Al meer dan 30 jaar houden wij ons bezig met de aardappel. Eerst als akkerbouwbedrijf middels eigen teelt en later ook als verwerker. Tegenwoordig mogen wij ons zelfs de grootste producent van verse friet in Limburg noemen.

 

Passie voor kwaliteit en smaak is voor ons altijd erg belangrijk geweest. Allereerst door te streven naar een kwalitatief goed geteelde aardappel en uiteindelijk naar een smakelijk vers aardappelproduct. Ons assortiment bestaat uit verse friet, vers geschilde aardappelen, aardappelwedges, schijfjes en blokjes.

 

Familiebedrijf

De dagelijkse leiding van het bedrijf ligt in handen van Arno en Mia Bex, tevens de grondleggers van dit ambachtelijke productiebedrijf. Sinds 2017 is Anke Heijligers-Bex, de oudste dochter bij de directie gekomen om de continuiteit van het bedrijf te waarborgen.

De jongste dochter Iris houdt zich bezig met marketing en communicatie en tot slot is zoon Manuel werkzaam als productiemedewerker en bedient de verpakkingsmachine. Naast de familie zelf zijn er 17 medewerkers in dienst. Deze zijn werkzaam binnen het productieproces, administratie en distributie.

 

Bex B.V. Baarloseweg 42 5995 BL Kessel (L) T: (+31) (0)77-4628128 E: info@bexbv.nl